dimarts, 25 de setembre del 2012

Catalunya



La irreal polemica de la independencia Catalana tothom sap com acabara l´historia, tothom sap que el pais acabara sent independent, tothom sap que Espanya acavara per claudicar en el proces de la independencia, de Catalunya pero el problema es que deuen de mostrar força de cara a la galeria deuen de ferse els durs, per no perdre els vots a Madrid o Andalusia.

El que es cert i ells saben es que Catalunya no casa en Espanya i esta mateixa tampoc, pero ho deuen fer bonic, per a que tot quede be, es trist pero es aixi com sa fet tot en la politica en esta vida.

Lo que yo no arrive a compendre es perque se li donen tantes voltes a este proces quan es molt sencill, que es el que volen els Catalans:

1. Volen decidir per la Seua Independencia.
2. Volen votar per la seua Independencia.
3. Volen la seua Independencia.

Perque deben de ser mosatros els que els impedim cualsevol de estos pasos, qui som mosatros per impedir-so, l´estat Espanyol esta excedint els limits de lo que yo creec es la legalitat en el tema Catala acusant de coses inverosimils a Mas e inclus a alcaldes catalans!

Quan sels amenaça en la preso! esta actitud no es la de un estat lliure... es la de un estat com el espanyol en els anys 60 i sincerament creec que no estem com per a involucionar sino com per a evolucionar.

Per cert a vore que pasa hui en la manifestacio del 25-S on de nou tot l´estat inclus a estat acusant als participants de Nazis!! 

Si senyors de nazis ara resultara que si no eres del PP o estas en la corda eres Nazi, resulta lamentable sentir les paraules de estos decendents dels asesins del regim franquista.





12 comentaris:

  1. La única palabra que no toleramos esa que has nombrado... por tanto es el 1 comentario que se borra en esta web enhorabuena!

    ResponElimina
  2. REPITO LO DE ANTES ES LA UNICA PALABRA QUE NO SE TOLERA EN ESTA WEB y la estas utilizando asi que vuelvo ha borrar... 1 vez mas y lo siguiente sera llamar al CNP.

    ResponElimina
  3. nada sigue... que te estas delatando... a ti mismo... en fin.

    ResponElimina
  4. No lo borr, por como te vuelvo a repetir esa es la única palabra que no se permite en MI blog es tan difícil de que te entre en la Mollera.

    ResponElimina
  5. haber si ponen la valla de una puta vez

    ResponElimina
  6. No comparto tu forma de decirlo! pero comparto tu fondo!... que se independicen es lo que quieren... y por cierto sigue insultando ya te cansaras... de utilizar esa palabra de esa forma porque parece ser tu ÚNICO vocabulario!!
    jaj.

    Parece ser que todo el que no opina como tu es nazario no y lo peor de todo es que no sabes decir lo de otra forma... aprende de otros como...Anònim26 de setembre de 2012 12:33 que aunque a lo mejor piensen como tu demuestran ser mucho mas educados.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Y lo bien que quedaría el estado español favoreciendo una secesión de los territorios que deseen independizarse...

    Darían una lección democrática a otros países democráticos de mayor calado, como UK, Alemania, Francia, USA,... Sin embargo darán que hablar nuevamente de una oleada retrógada que huele a franquismo. Los titulares extrangeros sin duda harán hincapié en: "Thirty five years of democracy have not been for nothing?".

    España es sin duda un conjunto de entidades un tanto "raro" a nivel mundial. Una conjunción de reinos y tierras con un carácter marcado que pueden reclamar mantener sus particularidades y sus diferencias en un mundo cada vez más globalizado.

    Dejemos el dinero de lado. Sólo comparad culturalmente varias regiones de la península. Son muy distantes entre sí y más de una, más de dos y más de tres tienen su granito de arena particular. El resto? Quizá se han dejado consolidar en un proyecto común que les prometía el oro del moro? No se dejen engañar. Comparen noticias y fuentes de información.

    ResponElimina
  9. Espanya és a inicis del sXXI el mateix que era l'Imperi Austre-Hongarés fa tot just un segle. Mentre Espanya no retorni a les fronteres originals de Castella no podrà haver Democràcia a tota la Península Ibérica. Prova d'això és que tant el liberalisme com el marxisme van coincidir en la necessitat de l'autodeterminació del pobles. Perquè la Teòria d'Estat viable va lligada a qüestions basiques com aquesta a banda d'ideològies. Les excepcions territorials a Espanya són aquells llocs on l'assimilisme o l'etnocidi espanyoliste han triomfat de manera més o menys absoluta: Andalussia i l'Aragó - a excepció aquest últim de la Franja de Ponent on la gent encara conserva un sentiment català-. Passarà més temps o menys, però al llarg d'aquest segle s'anirà concretant aquest procés de desintegració d'Españolandia. I ja no pas com patidor de l'ocupació d'aquesta tirania imperialiste, sino que com a simple democràta ho trobo personalment desitjable. Parafrassejant a Cató: "delenda España est".

    ResponElimina
  10. Sincerament mas deixat sense paraules Bravo!

    ResponElimina