dissabte, 21 de setembre del 2013

Carles Mateu

Carles, estem tots en tu comprenem la teua frustracio i sabem que es total i competament justa... pero has de compendre com ho hem arrivat a fer ya alguns en resignacio que mentres ens governe qui ens governa estem abocats a viure baix la imposicio i la vara dels franquistes i feixistes que ens envia Madrid a envair les nostres terres.

Tard o promte Madrid obrira els ulls i es dona conte que esta jugant en un boomerang i que se li pot tornar en contra com cada pas que dona al nostre pais veï Catalunya on cada volta que obri la boca algun militant seu broten 20 independentistes nous, pues açi Castello el tenen quasi perdut ya.... Alacant va pel cami i Valencia que continuin jugant en foc i vorem si es cremen.

Per aixo Carles tu tranquil tu aguanta en el cap ven alt, no t´amoïnis fes los veure que si juguen en tu juguen en tots mosatros, perque els valencians siguam de un color o atre al final som valencians i acabarem votant per un costat o atre i noticies com la teua sols fan que alimentar el que suposadament la maquinaria feixista vol fer tallar.

Moltes gracies a tots els aparells del estat Nacional Espanyol per fer que cada burrada que cometeu com esta es convertixca en un punt mes de inflexio per al poble, que ya esta fart de tanta mentira i de ser sempre el culpable cuant açi el culpable es el que VIU a la NOSTRA TERRA i no PARLA la NOSTRA llengua.

Vixca el Idioma Valencia!! LLibertat per l´idioma.. i senyorets que governeu no trague mes senyeres que estos actes vos delaten.

Font de Imatge: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada