dimecres, 21 de novembre del 2012

Alteracio de la realitat!

http://www.ara.cat/especials/eleccions25n/Enquesta-CiU-saclareix-PSC-ERC_0_812918832.html

El que esta ocorreguent a Catalunya en el senyor Mas i Diaris com El Mundo... no es que per no ser anormal no deixe de ser cosa de hui en dia... el problema es que ya es masa habitual perque els diaris es creuen que amparanse en la llei de llibertat de expresio poden dir el que els doni la gana i No es aixi una cosa es la llibertat de expresio i un altra es la realitat i el libertinatge per tant a mi m´agradaria que si estos aguesin mentit com sempre o paguin pero no com sempre en una multa que no va a cap lloc que o paguin pero ve.

En una sancio exemplar, en una sancio que els deixe sense marge de maniobra i que els faça replantejarse eixa idea de alterar la realitat perque si i quan els dona la gana... esta gent es creu som titelles pero tenen mala sort hui en dia en ple segle XXI, per sort tenim acces a tot tipus de informacio i per tant es pilla sempre als mentiders...

La cuestio ara es si els senyors de Unidad Editorial i el seu Diari Capçalera tindran el que deuen de tindre per retractarse o preferiran pasar per el jutjat com el seu redactor de les Baleas o recordeu o no o recordeu per el cas Matas i les seues famoses practiques de manipulacio a la redaccio del diari a les illes.

En fi... no es pot es perar atra cosa de est diari que cada dia esta mes a la dreta inclus mes que els amics del toret.

2 comentaris:

  1. Si us plau, com a mínim, utilitzeu el corrector ortogràfic, guanyereu credibilitat.

    ResponElimina
  2. Gracies per el comentari... sincerament conec la normativa Catalana i la respete pero no la utilice conec la normativa del Puig (1982) la valenciana real i verdadera i es per la que me guie i no RESPECTE la imposicio de la AVL.

    Si entens el que dic, compendras el meu punt de vist i to creques o no soc suscriptor del diari ARA i soc de votant de esquerra valenciana, pero en tema de llengua defeng la normativa del Puig.

    ResponElimina